Leilighet 1

2 soverom
Opptil 4 personer
Eget kjøkken

Stor og luftig leilighet med to dobbeltrom. Leiligheten ligger på bakkeplan i front av bygget med utsikt mot fjellet Rånåkollen.

Leilighet 2

2 soverom
Opptil 4 personer
68 kvm

Ligger i front av bygget. Stor og luftig leilighet med to dobbeltrom. Leiligheten ligger i front av bygget og har utsikt mot fjellet Rånåkollen. Gratis parkering og wifi.

 

Leilighet 3

2 soverom, dobbeltseng/køyeseng
Opptil 4 personer
60 kvm

Leiligheten ligger på bakkeplan i hjørnet av bygget og har utsikt mot skianlegg og fjellheimen. Gratis parkering og wifi.

Leilighet 4

3 soverom, dobbeltseng/køyeseng
Opptil 6 personer
88 kvm
2 bad

Leiligheten er på baksiden av bygget og har utsikt mot skianlegget. To soverom med dobbeltseng og et soverom med familiekøye. Familiekøyen anbefales for barn under 15 år. Leiligheten har to bad, der det ene er i direkte tilknyttning til soverom.

Leilighet 5

2 soverom, dobbeltseng/køyeseng
Opptil 4 personer
60 kvm

Leiligheten ligger på bakkeplan i front av bygget med utsikt mot fjellet Rånåkollen. Et soverom med dobbeltseng og et med køyeseng.

Leilighet 6

1 soverom, dobbelseng/køyeseng
Opptil 5 personer
63 kvm

Leiligheten med et soverom, dobbeltseng og en køyeseng på samme rom. Sovesofaen i stuen passer for 2 barn eller en person. Leiligheten ligger på bakkeplan i front av bygget og har utsikt mot fjellet Rånåkollen.